Zet je in voor leuke winkels en horeca.

Woon je in de oude binnenstad (Wallen/Nieuwmarktbuurt)? En wil jij je inzetten voor winkels en horeca waar wij bewoners blij van worden?

Er zijn geliefde bedrijven die het moeilijk hebben. Hoe kunnen we die steunen en behouden? Er komen locaties vrij. Welke bedrijven zien we graag komen, en wat kunnen we daarvoor doen?

Om ons hier actief mee bezig te houden, richten we in 2024 een DOETANK op. Deze groep bewoners zal 6x per jaar bij elkaar komen om plannen te bedenken en vooral uit te voeren.

Heb je interesse? Stuur een bericht ter kennismaking. In februari zal met belangstellenden een bijeenkomst worden gepland om de DOETANK samen nader vorm te geven.

LAAT HET WETEN!

INFORMATIE

HIER WIL IK

Bewoners een actieve rol geven bij de keuze voor én het succes van winkels en horeca in de buurt –

NV Zeedijk

Missie en visie NV Zeedijk is een kleine, actieve organisatie in de wijk die panden in de Amsterdamse binnenstad koopt, waar

Stadsgoed NV

Wij zijn Stadsgoed NV… Van Monumentale panden tot vrijzinnige buurten. De straten van de Amsterdamse binnenstad zijn ons gebied. Het bruisende

Etalage
stickers

Zag je HIER WIL IK stickers in een etalage? Deze locatie is van Stadsgoed NV of NV Zeedijk. Zij stellen deze etalages beschikbaar voor de campagne.

Giving

All donations to the Student Emergency Fund will directly support our students as they adapt to changing circumstances.

Blog

Directory

Alumni

Everything that I learned at Kempbelle University really helped put me above the competition in the field of business management.

Alyssa Watson
BA Business Management